SEX & RELATIONSSNACK MED TOM & PETTER

LYSSNA HÄR 

Ni har väl inte missat att vi har ett nytt avsnitt ute?!?! Detta är nog vårt favvo hittills då vi gästas av Sveriges roligaste grabbar Tom & Petter. Vi snackar om allt från sex, relationssnack, avundsjuka, om att snoka igenom ens partners telefon, abort, svarar på era frågor och mycket mer. Detta får ni bara INTE missa mina vänner <3 Så kul också att vi nu typ är Sveriges största podcast med helt GALNA siffror på lyssnarantalet. Vi älskar er ALLA!!!

Nu – det är full rulle denna vecka med 2 olika tv-program, lansering av min nya smyckeskollektion, samarbeten, videos som ska spelas in, extremt mycket möten, en hel del som ska skickas till kund och deadlines som ska sättas. Hoppas på att nästa vecka är lugnare och viktigt att jag verkligen är ledig i helgen och bara njuter av våren med familj och vänner.

Missa inte IKVÄLL när jag programleder i Breaking News ikväll igen. Var ganska nervös igår och är inte jättenöjd med min prestation men tror det kommer bli bättre ikväll då vi ska ha klitoris special haha!!

28 reaktioner på “SEX & RELATIONSSNACK MED TOM & PETTER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *